Negen zusters van de kraamafdeling tegelijk zwanger

Negen zusters van de kraamafdeling tegelijk zwanger

Een ware babyboom in Maine Medical Center in Portland. De verpleegkundigen van de kraamafdeling zijn allemaal tegelijk zwanger en uitgerekend tussen april en juli. De negen zusters vinden het fantastisch.

Geen zorgen

Maandag kondigde het ziekenhuis de babyboom aan op Facebook om zo de aanstaande moeders te feliciteren. Sommige mensen maakten zich zorgen dat de afdeling onderbezet zou zijn in de zomer, maar het ziekenhuis reageerde geruststellend: “Geen zorgen, we hebben een plan!”.

Ervaringen

Volgens WMTW vinden de zusters veel steun bij elkaar: “Het is leuk om naar werk te gaan en elkaar te zien. We praten over de ervaringen die we allemaal tijdens deze zwangerschap meemaken”, aldus Amanda, één van de zusters.

Ben jij tegelijk zwanger (geweest) met collega's?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Laura Saija is online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby, hun peuter Rosie (december 2017) en baby Norah (oktober 2019). In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50