Negen zusters van de kraamafdeling tegelijk zwanger

Negen zusters van de kraamafdeling tegelijk zwanger

Een ware babyboom in Maine Medical Center in Portland. De verpleegkundigen van de kraamafdeling zijn allemaal tegelijk zwanger en uitgerekend tussen april en juli. De negen zusters vinden het fantastisch.

Geen zorgen

Maandag kondigde het ziekenhuis de babyboom aan op Facebook om zo de aanstaande moeders te feliciteren. Sommige mensen maakten zich zorgen dat de afdeling onderbezet zou zijn in de zomer, maar het ziekenhuis reageerde geruststellend: “Geen zorgen, we hebben een plan!”.

Ervaringen

Volgens WMTW vinden de zusters veel steun bij elkaar: “Het is leuk om naar werk te gaan en elkaar te zien. We praten over de ervaringen die we allemaal tijdens deze zwangerschap meemaken”, aldus Amanda, één van de zusters.

Ben jij tegelijk zwanger (geweest) met collega's?

Laura Saija is online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby en hun baby Rosie (december 2017) in Amsterdam. In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Soccer-Mom

    Komkommertijdnieuws uit de ochtendeditie van het RTL-nieuws vindt dus ook zijn weg naar hier.

    Als je werkt in een bedrijf met rond de 1000 medewerkers, dan is de kans dat je gelijk zwanger bent met collega's wel erg groot. Bij beide zwangerschappen was ik dus echt niet de enige.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

9 leden zijn nu online
Aanmelden