Naam van zoontje Paris Hilton bekend gemaakt

Naam van zoontje Paris Hilton bekend gemaakt
  • in Baby
  • 0
  • 3309
  • 24/02/2023

Paris Hilton heeft de naam van haar pasgeboren zoontje eindelijk bekend gemaakt! In haar eigen iHeartRadio podcast 'This Is Paris' vertelt de 42-jarige actrice trots dat haar zoontje Phoenix Barron Hilton Reum heet. 

Draagmoeder

Paris en haar man Carter werden op 24 januari 2023 trotse ouders van een zoon en hielden de naam tot nu toe nog geheim. Via een Ivf-traject en een draagmoeder kwam het jongetje op de wereld en in haar podcast vertelt de actrice de redenering achter de gekozen naam: 

''We zijn van plan hem Phoenix te noemen, een naam die ik jaren geleden heb gekozen toen ik steden, landen en staten op een kaart aan het doorzoeken was op zoek naar iets dat bij Parijs en Londen paste.'' 

Zijn tweede naam, Barron, is vernoemd naar haar opa. "Hij was altijd mijn mentor en ik keek erg tegen hem op. We waren erg gehecht aan elkaar en ik mis hem iedere dag. Daarom wilde ik hem eren door mijn eerste zoon naar hem te vernoemen." 

 

 

Eerste beelden 

De mediapersoonlijkheid vertelde niet alleen de naam van haar zoontje, maar zegende volgers en fans ook met de eerste beelden van het kindje. 

 

Wat een prachtig gezin! 

Wat vind jij van de naam? 

Lees ook

Paris Hilton krijgt eerste kindje (via draagmoeder)
Dit zijn jullie ervaringen met IVF

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50