Mysterie van de vermiste sokken OPGELOST!

Mysterie van de vermiste sokken OPGELOST!

Ergernis nummer 1 in de meeste huishoudens, sokken die zoekraken. Koop je een grote berg nieuwe sokken, na een maand heb je van ieder paar nog maar eentje over. Vreselijk vervelend en een groot mysterie, tot nu!

Voedsel voor je wasmachine

De meest voor de hand liggende reden die men kan bedenken is ook meteen de enige juiste. De sokken worden gewoon "opgegeten" door je wasmachine. Een filmpje toont aan hoe dat precies kan gebeuren. De sokken geraken tussen het puber en de trommel en worden zo de machine ingetrokken. Om voor altijd te verdwijnen. Je kunt het rubber goed checken en proberen verloren sokken terug te vinden. Maar vaak verdwijnen ze ergens achter de trommel. Hoewel niet elk merk wasmachine dit zal doen, gaat het toch wel om het overgrote deel van de merken.

Waszak

De beste tip om te voorkomen dat je voetverwarmers als voedingsmiddel voor je wasmachine worden gebruikt is om een waszakje aan te schaffen en daar de dokken in te wassen.Zo blijven ze netjes bij elkaar en geraken ze nergens tussen.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50