Mooie kerstfoto's gezocht!

Mooie kerstfoto
  • in Overig
  • 0
  • 1930
  • 15/12/2018

Kerstmis is een van de uitgelezen momenten om prachtige foto's te maken van je kind. Mooie kleding aan, haartjes netjes gekamd en op de achtergrond een versierde kerstboom. BabyBytes is op zoek naar de mooiste en meest schattige kerstfoto's van jouw kind!

Omdat we al behoorlijk in de kerststemming zijn op de redactie van BabyBytes, zijn we op zoek naar die ene mooie kerstfoto van je kind die je graag aan de hele wereld zou willen laten zien! In een mooi pakje, of verkleed als de kerstman, voor de kerstboom of iets anders waardoor de kerststemming duidelijk te zien is... Mail maar door! De mooiste foto's laten we je dan op de site zien, en wie weet vind je nog foto-inspiratie voor jezelf.

Lees ook:
Wauw! Wat kunnen jullie mooie foto's maken!

Tips

Ben je van plan om mooie foto's te maken van je kleine? Misschien heb je dan nog wat aan deze tips van een professionele fotograaf.

Mailen

Je foto's kun je mailen naar chantal@babybytes.nl o.v.v. 'kerstfoto'. Vergeet niet te vermelden wat naam en leeftijd is van degene die op foto staat.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50