Mooi! Vader begeleidt bevalling van z’n vrouw en legt dit vast

Vader-to-be Martin werd gedwongen om verloskundige te worden om de bevalling van zijn verloofde Holly te begeleiden en de baby op te vangen, nadat zij ’s nachts plotseling weeën kreeg. Hij legde dit zelfs op camera vast en dit leverde een prachtige video op.

Fotograaf Martin Boyce uit Leicester pakte zijn camera klaar voor de geboorte van de eerste baby van hem en zijn verloofde Holly Dawson's, maar wist niet dat hij op camera ook de baby zou ontvangen. Het koppel werd in de vroege uren van de ochtend overrompeld, toen Holly Martin in paniek wakker werd en zei dat ze dacht dat de baby al onderweg was. 

Slechts 40 minuten later had Martin baby Isabelle in de woonkamer in zijn handen - en is hij er zelfs in geslaagd om alles op film vast te leggen. 'We begonnen met het inpakken van de auto en belden onze ouders en de verloskundige', vertelt Martin aan DailyMail. 'Ik had al mijn cameraspullen klaar om mee te nemen naar het ziekenhuis, tot ik de trap af kwam en Holly begon te schreeuwen van de pijn en paniek - het kwam allemaal veel sneller dan we hadden gedacht. Holly ging in het midden van de vloer van de woonkamer op haar knieën zitten, en het kwartje begon te vallen dat de baby direct zou komen.' 

‘Voor ongeveer 10 seconden heeft onze dochter geen lawaai gemaakt. Maar nadat we haar op Holly's borst legden voor wat huid-op-huid-contact, en ze begon te huilen, slaakten we allemaal een enorme emotionele zucht van opluchting.’

Momenteel genieten Martin en Holly van het ouderschap met hun dochter Isabelle.

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50