Mooi: de reactie van Dave Roelvink als hij hoort dat hij vader wordt

Mooi: de reactie van Dave Roelvink als hij hoort dat hij vader wordt

Dave Roelvink heeft blij babynieuws! Hij wordt in november vader van zijn eerste kindje en de reactie op dat nieuws is goud waard!

Dave Roelvink keek even raar op toen hij in zijn ontbijtyoghurt een speentje ontdekte. Op deze liet zijn vriendin Jazzlyn weten dat ze in verwachting is van hun eerste kind. Ze had de camera verstop om zijn reactie vast te leggen. In eerste instantie zie je hem zitten vol vraagtekens, maar als het eenmaal tot hem doordringt…

Gouden reactie

Dave plaatste het filmpje op Instagram: “Eindelijk mogen we het vertellen in november krijgen we ons eerste kindje. (Swipe om mijn reactie te zien toen ik het hoorde)”

Jeugdliefde

Jazzlyn en Dave kennen elkaar al heel lang. Ze waren elkaars jeugdliefde. Na een relatie van twee jaar gingen ze in 2015 uit elkaar. In 2020 vonden ze elkaar weer na een koppelactie van een vriend en ze laten er geen gras over groeien!

Bron: Libelle.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50