Monica Geuze kan zich niets herinneren van eerste nachten na bevalling

Monica Geuze kan zich niets herinneren van eerste nachten na bevalling

Een zwart gat noemt vlogger Monica Geuze haar dagen na de bevalling. Vorig jaar juli werd ze voor het eerst moeder van dochter Zara-Lizzy. "Hoe de eerste nacht was? Geen idee. Ik heb erover gevlogd, dus ik kan het zo terugkijken, maar in mijn hoofd is die eerste week één groot zwart gat", vertelt de 24-jarige Geuze in gesprek met &C.

Wakker

Ook vertelt ze dat haar baby de eerste weken bij haar en haar man Lars Veldwijk op de kamer sliep. "Van elk piepgeluidje werd ik wakker. Daarom nemen we haar ook nooit bij ons in bed, want dan slapen we alle drie slecht”.

Slaaptekort

Van uitslapen is geen sprake meer sinds de komst van Zara-Lizzy. Waar Monica vroeger nog acht tot tien uur slaap kreeg, is dat nu niet meer dan zes uur. "De ene keer slaapt Zara-Lizzy door, de andere keer wordt ze drie keer per nacht wakker. Meestal wil ze de fles. Leuk is anders, maar dat weet je van tevoren als je ouders wordt. Lars en ik gaan er om de beurt uit, dat scheelt. Maar ik kijk er wel naar uit dat ze straks van zeven tot zeven doorslaapt”.

Foto: Instagram

Hoe zit het met jullie nachten? Krijg je wel een beetje slaap?

Gerelelateerde artikelen


Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50