Moeite om je kind medicijnen in te laten nemen? Niet meer met deze lifehack!

Moeite om je kind medicijnen in te laten nemen? Niet meer met deze lifehack!

Wat een gedoe kan het soms zijn om kleine kinderen hun medicijnen in te laten nemen. Deze moeder heeft een oplossing gevonden die misschien ook bij jouw kleine kan helpen!

Medicijnen innemen en kleine kinderen is een slechte combinatie. Ook ik heb heel wat keren gestruggeld om een vies drankje bij mijn twee kids binnen te krijgen. Met een lepel, met een spuitje, onder begeleiding van allerlei gekke liedjes, met leuke cadeautjes in het vooruitzicht… Het was altijd een heel gedoe om hun medicijnen naar binnen te krijgen.

Lees ook:
10 lifehacks voor ouders. Handig!

Facebook lifehack

Moeder Nissa Nani deelde onlangs haar lifehack op Facebook hoe zij dat aanpakt. Ze liet haar dochter denken dat ze een slokje uit een pakje drinken nam, terwijl het in werkelijkheid medicijnen waren. Het meisje had niets door…

Iets voor jou om uit te proberen?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50