Moeders opgelet! Test de S-fles van Difrax

Moeders opgelet! Test de S-fles van Difrax
  • in Voeding
  • 0
  • 1561
  • 15/10/2021

Eat, sleep, poop, repeat. Zo zien de eerste maanden van een pasgeboren baby er voornamelijk uit! Wil je van het voeden graag een rustmoment maken, waar jij en je baby samen van kunnen genieten? 

Waarom de S-fles van Difrax?

Difrax heeft een fles ontwikkeld waarmee je in de juiste, natuurlijke en ontspannen houding kunt voeden en die darmkrampjes helpt voorkomen: de anti-colic S-fles. De S-fles is speciaal ontwikkeld om darmkrampjes te voorkomen en is goed te gebruiken in combinatie met borstvoeding. 

Krampjes

De fles heeft een anti-colic ventiel in de bodem en heeft meerdere voordelen. Zo wordt de lucht niet vermengd met de voeding, waardoor de voedingswaarden en vitamines behouden blijven en je kindje weinig last heeft van darmkrampjes, boeren en spugen. De fles is in trendy kleuren, zowel in kunststof als in glas verkrijgbaar en kan uiteraard gewoon in de vaatwasser.

Doe mee aan de test! 

Vijf BabyBytes-lezeressen krijgen de kans om de S-fles te testen. Aangezien krampjes meestal het ergst zijn als baby’s zes weken oud zijn, zijn we voor de test op zoek naar moeders met een pasgeboren baby tot drie maanden oud. Natuurlijk mag je de fles houden en krijg je als bedankje nog een product van Difrax cadeau! Wil jij meedoen? Stuur dan voor 21 oktober een mailtje naar laura@babybytes.nl!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50