Moeders onthullen: de grappigste dingen die jongens over piemels zeggen

Moeders onthullen: de grappigste dingen die jongens over piemels zeggen

Als moeder leer je in korte tijd een heleboel: hoe je luiers moet verschonen, hoe je verdrietige kinderen kan troosten, hoe je kunt functioneren op veel te weinig slaap en met welk speelgoed je kind zichzelf een beetje kan vermaken, zodat jij even koffie kan drinken. Maar één ding leer je pas later: hoe je omgaat met de seksuele ontwikkeling van je kinderen.

Vooral moeders met zoons krijgen wat te stellen, die hebben namelijk piemels en daar weten wij moeders toch wel vrij weinig van... Naar aanleiding van een Facebook-post van The Unmumsy Mum, waarin stond: "Dingen die je nooit leest in een handboek voor ouders #726: Peuterjongens kunnen met zichzelf spelen en dan plotseling zeggen: 'Kijk mama, ik heb hem hard gemaakt!' #leukschatmaarnietaandeeettafel" kwam er een stortvloed aan - voor jongensmoeders - herkenbare reacties los. 

Veel moeders haalden opgelucht adem: 'Goddank dat jullie zoons dit ook doen! Ik was bang dat ik een viezerik aan het grootbrengen was!' laten ze massaal weten. De allerleukste reacties hebben we voor jullie op een rijtje gezet:

Openbaar toilet

Rebecca Hardie: "Ik vergeet nooit meer dat ik met mijn oudste zoon in een openbaar toilet was. Hij was ongeveer drie jaar oud en het was heel erg druk. Mensen stonden in de rij voor de wc te wachten. Mijn zoon was klaar met plassen, toen hij KEIhard begon te schreeuwen: 'MAMA! Mijn piemel is helemaal GROOT en HARD! Je moet hem naar beneden duwen, zodat ik mijn broek weer aan kan!' Ik schaamde me rot, buiten het toilethokje hoorde ik iedereen giechelen."

Druif

Julie Taggarty: "Een paar jaar geleden hoorde ik mijn driejarige zoon in paniek gillen. Toen ik bij zijn kamer kwam, stond hij daar in zijn blootje zijn ballen vast te houden. Ik vroeg wat er aan de hand was en hij zei: 'Mama, er is iets mis! Kijk, hier naast mijn piemel zitten druiven vast!' Ik ging bijna dood van het lachen!"

Bezoekje aan McDonalds

Paulette McGahan: "Ik was met mijn zoon in McDonalds en ik vroeg me af waarom iedereen toch naar ons aan het staren was. Toen keek ik naar mijn zoon, die op het bankje was gaan staan met zijn piemel over de rand van zijn broek. Hij wiebelde hem omhoog en naar beneden en roep 'HALLO!'"

Jaloezie

Stacey Tuffey: "Mijn zoontje wilde zijn tanden niet poetsen in de ochtend. Toen ik hem vertelde dat het toch echt wel moest, zei hij: 'mama, je bent alleen maar zo gemeen omdat je jaloers bent dat je geen piemel hebt, zoals ik...' Ik moest zó hard lachen!"

Brein

Kathryn Smith-Gander: "Mijn driejarige zoon zei laatst (terwijl hij zijn voorhuid naar achter aan het trekken was): 'kijk! dit is mijn piemel, en dit dingetje aan het eind is zijn brein!' Mijn man en ik kwamen niet meer bij van het lachen!"

Tik, tik...

Rachel Bee: "Mijn fantastische jongste zoon maakte me wakker door op mijn voorhoofd te tikken. Hij riep: 'mijn piemel is zo hard als een hamer!' Later bleek dat hij niet met zijn vinger op mijn hoofd had getikt, maar met zijn piemel."

Transformer

Holly Bracken: "Mijn zoontje vertelde een keer toen ik weg was aan mijn moeder en mijn oma dat hij een 'transformer piemel' had, omdat hij soms groter wordt! Ik ben blij dat ik er niet bij was, haha!"

Meisjesmoeders opgepast!

Gelukkig zijn moeders van zoons niet alleen de pineut. Gedeelde smart is halve smart, zeg maar. Ook meisjesmoeders krijgen het namelijk te verduren:

Amanda Hare: "Meisjes zijn echt net zo erg! Mijn lieve meisjesachtige (niet dus!) meisje riep een keer midden in een winkel dat ze jeuk aan haar anus had. Ze deed haar hand in haar broek en ging eens even lekker ongegeneerd krabben. #kinderenkennengeenschaamte"

Meer hilarische reacties lezen?

Bron: Mirror.co.uk

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50