Moeder wordt verbannen omdat ze haar kinderen niet laat vaccineren

Moeder wordt verbannen omdat ze haar kinderen niet laat vaccineren
  • in Moeder
  • 40
  • 3244
  • 03/04/2019

Een gezin in het Amerikaanse Wisconsin wordt compleet buitengesloten door buurtbewoners. De reden: ze zijn allemaal niet gevaccineerd. In een brief aan buurtbewoners afkomstig van bezorgde moeders, wordt gewaarschuwd om niet in de buurt te komen van het gezin.

Wees voorzichtig

“Wees voorzichtig als je met de individu in contact komt of ermee samenwerkt, als de individu eten voor je bereidt of als je een bijeenkomst bijwoont in het huis van de individu en jij of anderen om je heen in een medische risicogroep vallen”, luidt de waarschuwing. “Wees vooral voorzichtig met baby’s die nog niet gevaccineerd zijn, ze kunnen doodziek worden of zelfs doodgaan”.

Mazelen

Ook staat er in dat mensen die niet gevaccineerd zijn, hebben gezorgd voor een uitbraak in verschillende Amerikaanse staten. De complete brief circuleert op Facebook vlak nadat er in de Verenigde Staten een piek van mazelen geconstateerd werd die wordt gekoppeld aan de antivaccinatie beweging.

Maatregelen

In andere staten worden ook maatregelen genomen tegen de mazelenuitbraak, meldt Mirror. Rockland County, New York, verbiedt iedereen onder de achttien die niet gevaccineerd is toegang tot scholen, winkels, heilige gebouwen en het openbaar vervoer.

Wat vind jij van de maatregelen van deze buurtbewoners in Wisconsin?
 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (40) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50