Moeder omschrijft ‘ouderseks’ op eerlijke en hilarische wijze

Moeder omschrijft ‘ouderseks’ op eerlijke en hilarische wijze

Vraag je je soms af wat er met je seksleven is gebeurd sinds jullie kinderen hebben gekregen? En of… nou ja, dat normaal is zeg maar? Vrees niet: je bent niet de enige. Sterker nog, we feel you. En deze moeder ook, want zij had het lef om dit gewoon op eerlijke en hilarische wijze op Facebook te zetten.

Constance Hall is een 32-jarige kunstenares, blogger en moeder van vier kinderen uit Perth. Op Facebook plaatste ze een grappige tekst over wat er gebeurt met je seksleven na het krijgen van kinderen – en het is duidelijk aan het aantal shares en likes dat menig ouder er zich in kan vinden...

Ouderseks

Ze schreef het volgende: 

‘We hadden 'ouderseks’ gisteren.

Weet je wat ouderseks is? Het is die 3,5 minuut die je krijgt tussen het luiers verschonen en het maken van voedsel, wanneer je merkt dat je kinderen zijn afgeleid. Dat moment dat je je realiseert dat het al bijna een maand geleden is dat je het gedaan hebt en het begint te voelen alsof je huisgenoten bent. Dat de verleiding van je man bestaat uit een vinger wijzen naar de slaapkamer en de andere hand die naar z’n lul wijst. Dat je je bed zo positioneert dat je één voet tegen de deur kunt houden zodat er geen gillende of juist stille kinderen naar binnen kunnen sneaken. Wanneer je, hoe heet het ook is, de deken over je heen trekt voor het geval er toch iemand binnen weet te komen en dus papa en mama ‘yoga’ ziet doen in bed.

Het is een mooie romantische scène, luisterend naar Iggle Piggle in de achtergrond, wetende dat je dagen zijn geteld als je hoort dat het reclame is. Mannen zijn geweldige en indrukwekkende wezens, door pure vastberadenheid. Het is inspirerend hoe zij het even kunnen ‘afmaken’ onder dergelijke omstandigheden. Bij ons vrouwen gaat dat niet altijd zo gemakkelijk.

En ondertussen zit je al die tijd te denken over wat voor seksgodin je bent en dat je vent niet meer moeilijk gaat doen de rest van de dag. Nou mijne was behoorlijk onder de indruk, zelfs als ik er gewoon lag met hangende borsten, een after-baby buik en compleet behaard; hij vindt me nog steeds geweldig.’Constance en haar man Billy

Het is duidelijk dat Constance en haar man Billy niet de enigen zijn. ‘Het is is gewoon zooo waar. Degenen onder jullie die zich dit niet kunnen voorstellen: wacht maar. Je zal aan de beurt komen', schreef een persoon eronder. ‘Dit is zo waar en perfect geschreven. Bedankt voor de lach', voegde een andere eraan toe.

Herken jij je in de beschrijving van Constance over ouderseks?
 

Foto: Facebook

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


  • 3blessings

    Hahaha klopt als een bus!

  • liley

    Niet echt herkenbaar... Wij hebben goede slapers en maken heten de avond gezellig ;)

  • Fam86

    😂😂😂 Heerlijk! Ja klopt helemaal. Echt lollig omschreven hahaha

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50