Megan Fox’s zoontje werd gepest omdat hij jurken droeg

Megan Fox’s zoontje werd gepest omdat hij jurken droeg

Megan Fox heeft een zoontje genaamd Noah (6). Het jongetje heeft een passie voor mode en vindt het leuk om af en toe jurken te dragen. Mama Fox vindt dit prima en zij vindt dat zoon Noah alles mag dragen wat hij maar wil.

Megan haar zoontje zit op een liberale, trendy en hippe school in Californië, maar zelfs daar krijgt het jonge mannetje commentaar van klasgenootjes naar zijn hoofd. Hij krijgt te horen dat jongens geen jurken of roze dragen. Megan probeert haar zoontje zelfvertrouwen te geven ondanks deze opmerkingen. 

In het begin is Noah even gestopt met het dragen van jurken, maar ondertussen is hij hier weer mee begonnen. De opmerkingen bleven niet uit, maar de liefde voor jurken is niet verdwenen en het zelfvertrouwen is toegenomen. Noah’s vader vindt het ook helemaal prima. Het is een jonge jongen en het is zijn leven. Hij krijgt dus de steun van allebei de ouders.

Zou jij je zoontje jurken naar school laten dragen?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50