Megan Fox’s zoontje werd gepest omdat hij jurken droeg

Megan Fox’s zoontje werd gepest omdat hij jurken droeg

Megan Fox heeft een zoontje genaamd Noah (6). Het jongetje heeft een passie voor mode en vindt het leuk om af en toe jurken te dragen. Mama Fox vindt dit prima en zij vindt dat zoon Noah alles mag dragen wat hij maar wil.

Megan haar zoontje zit op een liberale, trendy en hippe school in Californië, maar zelfs daar krijgt het jonge mannetje commentaar van klasgenootjes naar zijn hoofd. Hij krijgt te horen dat jongens geen jurken of roze dragen. Megan probeert haar zoontje zelfvertrouwen te geven ondanks deze opmerkingen. 

In het begin is Noah even gestopt met het dragen van jurken, maar ondertussen is hij hier weer mee begonnen. De opmerkingen bleven niet uit, maar de liefde voor jurken is niet verdwenen en het zelfvertrouwen is toegenomen. Noah’s vader vindt het ook helemaal prima. Het is een jonge jongen en het is zijn leven. Hij krijgt dus de steun van allebei de ouders.

Zou jij je zoontje jurken naar school laten dragen?

Inga Stoit is online redacteur bij BabyBytes. In haar vrije tijd doet zij veel aan sporten, koken, yoga en ze is gek op lange wandelingen met haar hondjes. Volg Inga ook op Instagram!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • MamaJL

    Geen idee. Thuis wil mijn zoontje dat nog weleens. Of haarclipjes van zijn zus in ofzo. Maar hij wil het nooit naar school.

    Ik denk dat dit een van die dingen is waarvan ik pas weet of ik dat zou doen als het zich voordeed. Maar ook iets wat de meeste mensen niet meemaken. De meeste kinderen willen dit helemaal niet.

  • Chudo

    Ik vind dat jeje kinderen moet beschermen tegen de harde wereld en niet dit toe moet staan omdat alles maar moet kunnen. Thuis bij verkleden prima maar waarom moet een jongen in een jurk naar school? Je weet dat je kind dan het pispaaltje word

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50