Mannen eerlijk over de zwangerschap van hun vrouw

Mannen eerlijk over de zwangerschap van hun vrouw

Dat mannen hun vrouw onvoorwaardelijk steunen tijdens de zwangerschap, vinden we niet meer dan normaal. Wij vrouwen moeten het allemaal maar ondergaan, zo’n zwangerschap. Ons lichaam verandert, we krijgen last van kwaaltjes waar we mee moeten dealen en we eindigen nog net niet zwaar gehandicapt als we in de laatste weken amper nog van de bank kunnen komen.

Toch onderschatten we het effect van een zwangerschap op de aanstaande vader (te?) vaak. Mannen hebben - uiteraard - ook een mening over het veranderende lichaam en gedrag van hun vrouw, over het aankomende vaderschap en over alles dat nog meer overweldigend is aan deze bijzondere periode. Op de Amerikaanse blog ‘Whisper’ werd aanstaande vaders gevraagd naar hoe ze in het geheim dachten over de zwangerschap van hun vrouw. Dit waren slechts een handjevol van de reacties:

“De zwangerschapshormonen zorgen ervoor dat mijn vrouw zich onuitstaanbaar gedraagt. Ik houd van haar, maar ik kan niet wachten tot de zwangerschap voorbij is!”

“Mijn vrouw is zwanger en ik ben vooral bang dat de baby niet van mij is.”

“Mijn vrouw is zwanger en ik vind haar prachtig, maar ze laat me haar niet meer aanraken. Het is inmiddels al zes maanden geleden…”

“Soms kijk ik naar mijn zwangere vrouw en zie ik haar striae en haar veranderende lichaam, dan denk ik weleens: Jezus… En toch heb ik nooit meer van haar gehouden dan nu.”

“Ik vind mijn zwangere vrouw supersexy, helaas voelt ze nu niet meer hetzelfde voor mij.”

“Soms schrik ik gewoon van mijn zwangere vrouw. Daarnet heeft ze hartverscheurend gehuild om het feit dat ze macaroni en kaas op de grond heeft laten vallen… Haha!”

“Degene die me vertelde dat seks met een zwangere vrouw geweldig zou zijn, is een leugenaar. Ik voel me afgewezen.”

“Mijn vrouw is zwanger van ons eerste kind en ik heb er zóveel zin in straks vader te zijn, dat het bijna niet uit te houden is! Ik kan niet wachten tot onze zoon me ‘papa’ zal noemen!”

“Als mijn zwangere vrouw in slaap valt, leg ik weleens mijn hand op haar buik. Als ik de baby dan voel schoppen, voel ik zo’n intense band! Dat is echt mijn één-op-één tijd met mijn kind, omdat mijn vrouw niet door heeft dat wij contact hebben.”

“Mijn vrouw is zwanger en ze is een grotere bitch dan ooit tevoren. Wat heb ik gedaan?!”

“Ik geef de buik van mijn vrouw elke ochtend, voordat ik naar mijn werk ga, een kusje om ook de baby gedag te zeggen.”

“Ik ben weleens bang dat ik straks geen goede vader zal zijn…”

“Ik vind mijn zwangere vrouw mooier dan ooit tevoren. Ze is mijn prinses en straks heb ik er nog één bij! Ik hoop dat ze heel veel op haar moeder lijkt.”

“Sinds mijn vrouw zwanger is, hebben we geen seks meer gehad. Ik probeer zo begripvol mogelijk te zijn, maar inmiddels begin ik er goed van te balen. Ik voel me er erg rot over.”

“Omdat mijn vrouw vanwege haar zwangerschap geen sushi meer mag, heb ik het tijdelijk ook maar afgezworen. Dan hoeft ze het sushigebrek in ieder geval niet alleen te ondergaan.”

“Als ik de bolle buik van mijn vrouw kusjes geef, zorg ik ervoor dat ik ook de striae niet uit de weg ga. Ik hoop haar op deze manier te laten merken dat ik haar nog steeds mooi vind.”

“Ik ben bang voor seks met mijn zwangere vrouw, ik wil haar geen pijn doen!”

“Ik ben zó blij dat mijn vrouw nu zwanger is. We proberen al vijf jaar een kindje te krijgen en nu is het eindelijk zover!”

“Mijn zwangere vrouw wil niet meer met me naar bed. We slapen ook niet meer samen, omdat ze liever op de bank ligt dan bij mij in bed…”

Dus lieve (aanstaande) moeders: ondanks dat een zwangerschap voor ons een stuk zwaarder is dan voor onze partners, laten we de mannen niet vergeten!

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter!

Bron: Popsugar

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • febeanouk

    Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50