Mamablogger Sharon: Gewoon een update

Mamablogger Sharon: Gewoon een update
  • in Moeder
  • 4
  • 1766
  • 21/06/2019

Vandaag is het zover, dan hebben we een gesprek met de schoolleider van Shane zijn mogelijk nieuwe school. Tenminste, dan horen wij wanneer zijn wen-week is. Vanuit die wenweek wordt er dan beslist of er een match is. Als deze er is zal Shane na de zomer met een schone lei in klas 3 gaan beginnen.

Beslissing

En eerlijk is eerlijk, het is zo spannend. Maar uiteindelijk is dit een beslissing die wij eigenlijk in de kleutertijd al door hadden moeten zetten ondanks de tegenwerking toen van de huidige school. Gelukkig merken wij wel dat Shane met uitzicht op de vakantie en nieuwe school beter in zijn vel zit en dat doet mij goed.

Voorbeeldbaby

De kleine meid, Paige… Nog een klein maandje en dan is ze alweer een half jaar bij ons. Wat gaat dat toch rap. En niets anders dan positiviteit in dat lijfje. Ze is nog steeds de rust zelve, slaapt en eet goed en doet alles met een tempo. Ze brabbelt hele verhalen in haar taaltje, ze versiert iedereen waar je bij staat en is echt een voorbeeldbaby!

Nog iets moois

Vandaag is er nog een ander mooi iets. Ik ben alweer 12 jaar en 1 dag moeder. Wat een prachtgevoel was dat, zo lang geleden al weer, om een klein schepseltje in je handen te krijgen welke van jou is. Kortweg mijn oudste dochter Emery is twaalf jaar. Een hele dame (lieftallig ook wel eens puberella genoemd). Bijna brugwup, bijna alles...zo groot, maar tegelijkertijd ook mijn kleine meisje, mijn grootste speciale dame. Zij die mij mama maakte!

Hoe gaat het met mij?

Hoe gaat het met mij? Het kan beter, helaas een flinke dosis bijwerkingen van de minipil...zeker psychisch. Maar dat komt goed. Ik heb snel een gesprek bij het UWV, ik hoop dat het gewoon goed loopt en ik nog thuis mag herstellen. EN dit weekend neem ik rust! Beloofd aan mijzelf.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Maandenlang schreef ze onder het pseudoniem 'Nummer-drie-op-komst', omdat ze in alle rust van haar zwangerschap wilde genieten. Maar nu ze is bevallen mag de hele wereld mee genieten van haar belevenissen! Sharon, onze BabyBytes-admin, die orde houdt op ons druk bezochte forum en toezicht houdt op onze forumbloggers, is bevallen van een dochter en schrijft regelmatig over haar belevenissen als moeder.

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50