Mamablogger Nummer-drie-op-komst doet een onthulling

Mamablogger Nummer-drie-op-komst doet een onthulling

Toen wij begin vorig jaar besloten om voor de laatste uk te gaan hadden we ons al snel voor genomen om alles zo dicht mogelijk bij ons te houden. Dat betekende: niets op social media en enkel mensen die dichtbij ons stonden mochten het weten, maar dat zou ook gaan gelden voor de zwangerschap zelf.

Uit deze afspraak en toch de drang om wel van mijzelf af te kunnen schrijven maakte ik maar liefst twee extra profielen naast mijn originele profiel aan. Dit profiel en het profiel waar ik lekker mijn vragenvuur mee kwijt kon. Bewust besluit maar af en toe o zo moeilijk. Dus inmiddels weet een enkeling bij dit schrijven allang wie ik dan ook ben.

Lees ook:
Alle blogs van Nummer-drie-op-komst

Profielen

Ik zal dan maar even kortweg mijzelf uit de doeken doen naast dit profiel heb ik maanden lang onder de noemer Onemoredream vragen gesteld en heerlijk gekeuveld met mijn januari 2019 meiden (die overigens van niets wisten) , en natuurlijk geblogd onder de noemer Nummer-drie-op-komst, maar het is zover!

Ik ben het, jullie jarenlange admin Sharon!...in het geheim ben ik vanaf mei tot 18  januari 2019 aan het genieten geweest van mijn zwangerschap zonder al te veel bemoeienis en mensen. Wat heerlijk was dat. Oprecht rust en regelmaat en gewoon kalm aan kunnen doen. 

Geboren!

Op 18-01-2019 om 4:24 uur heeft onze dochter Paige (voluit: Nora Paige Maria) het levenslicht gezien na een zwangerschap van exact 40 weken. Een zeer rappe bevalling, maar o, wat is het fijn en goed gegaan. Alles waar ik van te voren angst voor had, is verdwenen door deze ervaring. 

Ik ga mij weer heerlijk wegtrekken in mijn roze bubbel maar ben er te allen tijde voor jullie! En als jullie een kaartje willen sturen, dat kan! Via:

BabyBytes BV.
Gedempt Hamerkanaal 159-161
1021 KP Amsterdam

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Maandenlang schreef ze onder het pseudoniem 'Nummer-drie-op-komst', omdat ze in alle rust van haar zwangerschap wilde genieten. Maar nu ze is bevallen mag de hele wereld mee genieten van haar belevenissen! Sharon, onze BabyBytes-admin, die orde houdt op ons druk bezochte forum en toezicht houdt op onze forumbloggers, is bevallen van een dochter en schrijft regelmatig over haar belevenissen als moeder.

Reageer op dit artikel

reacties (39) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50