MAMA WYTSKE #41 Seppe heeft een tweelingtand!

MAMA WYTSKE #41 Seppe heeft een tweelingtand!

Daar is 'ie weer een nieuwe VLOG van Mama Wytske en haar heerlijke gezin. Seppe is inmiddels een grote, vrolijke, tijgerende baby met guitige krullen en produceert heerlijke geluidjes. Hele gesprekken voert hij met zijn papa en mama en hij hoort nog steeds in het lijstje van vrolijkste baby's die wij ooit zagen. Wat een genot om naar hem en zijn familie te kijken. Deze week staat in het teken van Seppe's uitbundige schaterlach en zie je welk speelgoed favoriet is!

Tweelingtand

Zodra een kindje de eerste tandjes krijgt, is het ook meteen tijd geworden om deze te gaan poetsen. Ook Seppe moet eraan geloven en Wytske heeft de gouden tip om hem zijn mond open te laten doen en niet met zijn tong steeds de tandenborstel weg te duwen. Ook blijkt Seppe een tweelingtand te hebben: BIJZONDER!

Iedere week delen wij een nieuwe vlog van Mama Wytske. Ze neemt ons wekelijks mee in haar belevenissen met haar zoontje Seppe en haar vriend Boris. 

Volgende week is MAMA WYTSKE op vakantie met haar gezin naar de zon! Dus dan is er even geen vlog. Maar de week daarna: VAKANTIEVLOG!

Abonneren

Meer zien van mama Wytske en baby Seppe?
Elke vrijdagochtend een nieuwe video op haar kanaal en in de loop van de week altijd op BabyBytes.nl
Klik hier om gratis te abonneren.

Volg Wytske ook op haar Social Media:
Twitter
Instagram

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

8 leden zijn nu online
Aanmelden