MAMA WYTSKE #40 Sneeuw, kiezen en opvoeden!

Daar is 'ie weer een nieuwe VLOG van Mama Wytske en haar heerlijke gezin. Seppe is inmiddels een grote, vrolijke, tijgerende baby met guitige krullen en produceert heerlijke geluidjes. Hele gesprekken voert hij met zijn papa en mama en hij hoort nog steeds in het lijstje van vrolijkste baby's die wij ooit zagen. Wat een genot om naar hem en zijn familie te kijken. Deze week staat in het teken van Seppe's uitbundige schaterlach en zie je welk speelgoed favoriet is!

Opvoeden

Het opvoeden is nu echt begonnen volgens Wytske. Soms erg lastig om als een politieagent achter hem aan te gaan en steeds "NEE, MAG NIET" te roepen zegt ze. Maar het moet en je moet consequent zijn. Verder speelden ze heerlijk in de berg sneeuw die vorig weekend in Amsterdam viel en gaan ze volgende week met het vliegtuig naar warmere oorden. Spannend allemaal.

Iedere week delen wij een nieuwe vlog van Mama Wytske. Ze neemt ons wekelijks mee in haar belevenissen met haar zoontje Seppe en haar vriend Boris. 

Abonneren

Meer zien van mama Wytske en baby Seppe?
Elke vrijdagochtend een nieuwe video op haar kanaal en in de loop van de week altijd op BabyBytes.nl
Klik hier om gratis te abonneren.

Volg Wytske ook op haar Social Media:
Twitter
Instagram

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50