MAMA WYTSKE #38 Seppe zwemt onder water!

Terug van weggeweest: Mama Wytske en haar heerlijke gezin. Seppe is inmiddels een grote, vrolijke, tijgerende baby met guitige krullen en produceert heerlijke geluidjes. Hele gesprekken voert hij met zijn papa en mama en hij hoort nog steeds in het lijstje van vrolijkste baby's die wij ooit zagen. Wat een genot om naar hem en zijn familie te kijken. Deze week zwemt Seppe onder water en worden zijn guitige krullen (VEEL TE KORT) geknipt.

Pseudokroep!

Ook vertelt Wytske kort even over vorige week toen Seppe plots Pseudokroep bleek te hebben. Hij was er heel kort even heel ziek van en Wytske legt uit wat het precies is. Ook geeft ze wat kleine tips hoe je kunt omgaan met een kindje dat pseudokroep heeft. Gelukkig is Seppe inmiddels weer helemaal de oude (op zijn kapsel na dan) en heeft hij weer volop praatjes.

Iedere week delen wij een nieuwe vlog van Mama Wytske. Ze neemt ons wekelijks mee in haar belevenissen met haar zoontje Seppe en haar vriend Boris. 

Abonneren

Meer zien van mama Wytske en baby Seppe?
Elke vrijdagochtend om 09:00 uur een nieuwe video op haar kanaal en in de loop van de week altijd op BabyBytes.nl
Klik hier om gratis te abonneren.

Volg Wytske ook op haar Social Media:
Twitter
Instagram

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50