MAMA WYTSKE #37 Seppe leert de winter kennen

Terug van weggeweest: Mama Wytske en haar heerlijke gezin. Seppe is inmiddels een grote, vrolijke, tijgerende baby met guitige krullen en produceert heerlijke geluidjes. Hele gesprekken voert hij met zijn papa en mama en hij hoort nog steeds in het lijstje van vrolijkste baby's die wij ooit zagen. Wat een genot om naar hem en zijn familie te kijken. Deze week laat Wytske Seppe kennismaken met de winter in al haar vormen en maten en daar genieten ze volop van.

Kruipen of praten?

Ook stelt Wytske zich de vraag of Seppe misschien het hele kruipen zal overslaan, aangezien hij flink blijft tijgeren. Ook vraagt ze zich af of meer mensen het idee hebben dat de meeste kindjes OF vroeg lopen, OF vroeg praten. Wat zijn jullie ervaringen?

Iedere week delen wij een nieuwe vlog van Mama Wytske. Ze neemt ons wekelijks mee in haar belevenissen met haar zoontje Seppe en haar vriend Boris. 

Abonneren

Meer zien van mama Wytske en baby Seppe?
Elke vrijdagochtend om 09:00 uur een nieuwe video op haar kanaal en in de loop van de week altijd op BabyBytes.nl
Klik hier om gratis te abonneren.

Volg Wytske ook op haar Social Media:
Twitter
Instagram

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50