Make-up-vlog van 3-jarig meisje levert veel kritiek op

Make-up-vlog van 3-jarig meisje levert veel kritiek op

Kleine meisjes vinden het reuze interessant wat hun moeder in haar make-up tasje heeft zitten en proberen stiekem wel eens wat uit. Mama Suella laat haar 3-jarig dochtertje haar gang gaan en maakte er een paar video’s van. Toen deze werden gerepost op een bekend online make-up-kanaal, kreeg de moeder bakken met kritiek over zich heen.

Mijn dochter was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in mijn kaptafel. Voor haar lag daar een ware schat. Nagellak, oogpotloodjes, mascara, oogschaduw, lippenstiftjes. Ze kon er maar niet van afblijven. Het kwam dan ook vaak voor dat ze heel ‘onschuldig’ naar beneden liep en rustig ging spelen. Maar als ik goed keek dan zag ik dat er wat aan haar was veranderd: “Heb je misschien make-up op?” vroeg ik terwijl ik met moeite een lach moest onderdrukken. Want dat was natuurlijk overduidelijk te zien, maar ze antwoordde dan steevast “Nee, hoor”, terwijl ze ook moest lachen, want ze zag ook wel dat ik haar allang al doorhad. Ik laat het maar zo. Deed ik vroeger zelf ook.

Lees ook:
 

Video's

Mama Suella maakte van de make-up-sessie van haar 3-jarige peuterdochter een aantal video’s en plaatste die op Instagram. Dat bleef niet onopgemerkt. De video werd opgepikt door @MyMakeupCover en werd meer dan 500.000 keer bekeken.

Reacties

De reacties op het filmpje waren helaas niet alleen maar positief. Zo vonden velen dat haar moeder haar dochter gebruikte om zo geld te verdienen. “Zo zielig. Kinderen moeten spelen. Geen geld verdienen voor hun ouders”, luidde een van de commentaren. Een ander was bang dat het meisje nooit meer zou geloven dat ze ook mooi kan zijn zonder make-up.

Nadoen

Mama Suella trekt probeert zich niet al te veel aan te trekken van het commentaar. Tegen Yahoo.com vertelt ze: “ Ze doet haar eigen make-up van het begin tot het eind. Ik zit gewoon en neem haar op terwijl ze haar ding doet. Ze vindt het hartstikke leuk om anderen na te doen. Echt alles wil ze hetzelfde als ik: onze outfits, make-up en haar.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50