Lezeressen vertellen: “Dit gaf ik cadeau aan mijn kraamhulp”

Lezeressen vertellen: “Dit gaf ik cadeau aan mijn kraamhulp”

Ze kunnen van de kraamweek een geweldige ervaring maken of juist het tegenovergestelde. In het eerste geval staat daar natuurlijk een beloning tegenover, namelijk een mooi cadeau voor de kraamhulp. Maar wat geef je? Dit geven de BabyBytes-lezeressen hun kraamhulp cadeau aan het eind van de week!

Mariska: “Wij hebben geluisterd naar wat de kraamhulp graag deed, at en dronk. Toen een persoonlijk pakketje gemaakt... Fles rode wijn, lekkere borrelhapjes, kaasje en natuurlijk een geboortekaartje”.

Femke: “Bij onze dochters fantastische kraamhulp gehad, dus natuurlijk een mooie bos bloemen. Bij onze zoon kreeg de eerste ook wat: de zak! De tweede ook een prachtige bos bloemen. Zij heeft onze kraamweek gered!”

Franscisca: “Onze kraamhulp en mijn schoonmoeder waren echt een geweldig team samen! Om te bedanken heeft mijn schoonmoeder haar boek gesigneerd als cadeau gegeven aan de kraamhulp en wij nog een doos Merci”.

Eveline: “Bij de eerste had ik er niet aan gedacht, maar had ik nog een Rituals staan in de verpakking die ik ooit is had gekregen. Haha, zo slecht. Ik was zo met andere dingen bezig! Bij de tweede gewoon wat op tijd besteld. Dat was ook dubbel en dwars verdiend. Zo veel aan die vrouw gehad”.

Tanja: “Onze kraamverzorgster was dol op Rituals als ze ons baby ging wassen, dus wij hadden een heerlijk pakketjes gemaakt! Was ze erg blij mee”.

Lees meer in de rubriek ‘Lezeressen vertellen’...

Eva: “Een bos rozen, sleutelhanger met een klavertje vier erin - want dat is haar bedrijfsnaam - en een kookschort met haar logo erop want ze was een ware keuken prinses!”

Roxy: “Bij de eerste kreeg de kraamhulp wat nieuwe babykleding, omdat ze toen zwanger was van haar zoontje. Ook gaven we een grote bos bloemen. Bij de tweede kreeg de kraamhulp een mooie plant in een pot”.

Anita: “Wij hebben beide keren een mooie bos bloemen en een doos Merci aan de kraamverzorgster gegeven toen ze wegging. We waren beide keren erg blij dat ze er waren, maar ook wel fijn dat ik weer zelf mijn huishouden kon gaan doen”.

Frouke: “Wij hebben onze kraamhulp een bosje bloemen gegeven om haar te bedanken voor alle zorgen. Ze mocht het eigenlijk niet aannemen van haar werkgever, maar we hebben gezegd dat we niks zouden doorvertellen”.

Sanne: “Wij hadden onze kraamverzorgster een bioscoopbon gegeven. Ze werd namelijk extra opgeroepen toen ze met één van de kinderen in de bioscoop zat. Zo kon ze alsnog een keer naar de bios”.

Frieda: “Eerste kraamhulp was super... Ze was ook helemaal blij met de dinerbon van 50 euro. De twee kraamhulp keek niet eens naar de cadeaubon en vond het heel normaal”.

Wat gaf jij je kraamhulp toen de kraamweek afgesloten werd?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • 123567

    Trap onder haar reet… blij dat ze oprotte (sorry voor mijn Nederlands)😅 na 3 dagen dan ook gebeld naar het bureau dat ze niet hoefte terug te komen en geen nieuwe hoefte te sturen. (Bij jongste 2)

    Bij de oudste nooit 1 gehad. Wel de arts die controles deed eruit gegooid nadat ze op de 1e dag van de controles een preek hield van 3 kwartier hoe ongelooflijk egoistisch ik was en geen moederschap waard was… (dit nadat ze 5 tellen binnen was en erachter kwam sat ik geen bewust kraamzorg had ingeschakeld)

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50