Leuk om naartoe te gaan: het Peppa Pig-attractiepark! 

Leuk om naartoe te gaan: het Peppa Pig-attractiepark! 

Is jouw kleine helemaal verzot op Peppa Pig? Dan hebben je misschien vast wel gehoord over het Peppa Pig-attractiepark in Florida. Dat is zo'n succes dat er in 2024 een tweede park wordt geopend! 

Helaas is dat wel weer in de Verenigde Staten, namelijk in Texas. Je moet er dus wel iets voor over hebben om oog in oog te komen te staan het razend populaire tekenfilmfiguurtje.

Bijzonder attractiepark

Wat de attractieparken zo bijzonder maakt, is dat het speciaal is gericht op jonge kinderen. Zo zijn er diverse attracties (je hoeft niet aan een specifieke lengte te voldoen!), themadecors, en shows die allemaal gebaseerd zijn op de karakters die te zien zijn in Peppa Pig. Wat het park ook zo speciaal maakt is dat het een certificaat heeft van het Amerikaanse Autisme Centrum. Hierdoor is er een speciale gids en getraind personeel beschikbaar, zodat echt alle bezoekers kunnen genieten van het attractiepark. 

Dus als je in de Verenigde Staten bent, dan mag je dit attractiepark niet missen!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Lady-Whistledown

    Of je gaat gewoon naar Peppa Pig World of Play in Leidschendam...

    https://www.peppapigworldofplay.com/leidschendam/

  • Mama3prinsesjes

    Hahaha precies wat ik dacht

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50