Lekker relaxed: een spa speciaal voor pasgeboren baby's!

Lekker relaxed: een spa speciaal voor pasgeboren baby

Zijn jij en je pasgeboren baby wel toe aan een relaxmiddag? Dan boek je toch gewoon een dagje naar een spa? In het Australische Perth is dat mogelijk voor baby’s vanaf twee dagen oud (!) tot de leeftijd van zes maanden.

De zussen Kavita Kumar (36) en Anita Yap (34) richtten tien maanden geleden de allereerste Australische spa voor baby’s op, waar ze floatingsessies voor newborns en druivenpitolie-massages kunnen ondergaan. De kosten? 85 Australische dollars (= 60 euro) per keer. Zo’n 3500 baby’s hebben in de afgelopen maanden al gebruik gemaakt van een dergelijke relax-sessie!

Voordelen

“Door baby’s te laten floaten in het water met de speciale drijfband om hun nekjes, worden ze bekend met het water. Dat kinderen op hun gemak zijn in water, kan de zwemlessen later ten goede komen. Ook babymassage kan een hele mooie manier zijn om extra contact te maken met je kind. Het werkt rustgevend voor de kleintjes.” aldus eigenaresse Anita.

“Ook voor nieuwe ouders is een bezoekje aan de Baby Spa een goed idee,” vult zus en mede eigenaresse Kavita aan, “ouders komen hier om zelf even tot rust te komen. Ze geven de baby tijdelijk uit handen aan professionals, terwijl ze er zelf betrokken zijn. Ook geven wij tips over babymassage en is het voor ouders een fijne plek om andere ouders te ontmoeten.”

Piepjong

Kavita bezocht voor het eerst een baby spa in Londen, toen haar zoontje vier dagen (!) oud was. Ook zus Anita bezocht een spa speciaal voor baby’s toen haar zoontje nog in zijn eerste week was. Beide vrouwen hadden zo’n fijne ervaring met het concept, dat ze besloten het in Australië op te richten. En met succes: zowel op persoonlijk vlak, als financieel (ook niet onbelangrijk!) zijn ze er flink mee gegroeid.

Zou het iets voor jou zijn, zo’n Baby Spa?

Bron

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50