Leerlingen ontwerpen rolstoel-kinderwagen voor echtgenoot docent

Leerlingen ontwerpen rolstoel-kinderwagen voor echtgenoot docent

Leerlingen van een Amerikaanse highschool waren zo begaan met lot van de echtgenoot van een docente dat ze voor hem een perfecte oplossing hadden bedacht om samen met hun kindje te kunnen wandelen!

Een tiental leerlingen van de Bullis High School in Maryland, de Verenigde Staten, heeft internationale prijzen gewonnen met hun rolstoel-kinderwagen die ze hadden ontwikkeld voor de echtgenoot van een docent. Het ontwerp bestaat uit twee delen: het eerste product is gemaakt voor pasgeboren en kleine kinderen en het tweede voor de wat oudere kinderen.

Lees ook
Ouders let op: een doek over de kinderwagen is levensgevaarlijk

Ouderschap extra uitdaging als je invalide bent

Docente Chelsie King is erg trots op haar leerlingen en blij met het resultaat. Haar man Jeremy heeft last van ernstige evenwichtsproblemen na een operatie waarbij een hersentumor is verwijderd. “Het ouderschap is al moeilijk genoeg, maar als je dan ook nog invalide bent wordt het een extra grote uitdaging. We zijn meteen gaan uitzoeken wat er voor hem mogelijk is, en eerlijk gezegd kwamen we niet ver.”

Rolstoel-kinderwagen

Leerlingen van de school wisten van haar situatie af en bedachten voor een project waarbij je een product moest verzinnen waar de maatschappij wat aan heeft, bedachten ze de rolstoel-kinderwagen.

King is heel blij met het ontwerp en kon een paar dagen na de geboorte van hun gebruik maken van de rolstoel-kinderwagen.

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50