Laura Ponticorvo over haar pasgeboren zoontje Cinco: ‘we bevinden ons op een blauwe wolk’

Laura Ponticorvo over haar pasgeboren zoontje Cinco: ‘we bevinden ons op een blauwe wolk’
  • in Baby
  • 0
  • 863
  • 14/07/2023

Op 29 juni 2023 verwelkomde influencer Laura Ponticorvo haar zoontje samen met haar partner Ryan en het stel zit, zoals ze dat zelf zeggen, op een ‘blauwe wolk’. In een interview met RTL Boulevard zien we het stel met hun zoontje in de armen in geuren kleuren vertellen over hun kindje.

Vijfde keer moeder

Laura, bekend van Shopping Queens Vips en Sterren Dansen op het IJs, is voor de vijfde keer moeder geworden. Het jongetje is het tweede kindje van Laura en Ryan. Samen hebben ze nog een dochter van anderhalf jaar oud, Giulia. Laura is daarnaast nog moeder van drie kinderen uit een vorige relatie.

Is this real?

‘‘Elke dag kijken we elkaar weer aan en denken we: "Is this real? Is hij echt van ons?’’, vertelt het stel enthousiast. Ze vervolgen met: ‘‘Het gaat eigenlijk hartstikke goed, het is een heel rustig baby’tje. Hij is heel kalm en zen!’’. Naast hun pasgeboren zoontje Cinco, hebben ze ook een dochtertje van anderhalf, genaamd Giulia. ‘‘Het is wel fijn dat hij zo rustig is, want we hebben nog een meisje van 1,5 en die is erg aanwezig. Dit houdt het goed in balans!’’, lacht het stel gelukkig.

Betekenis Cinco

‘‘Zijn naam betekent vijf in het Spaans, want het is eigenlijk ons vijfde kindje. We hadden het een keer voorbij zien komen en we vonden meteen dat het bij hem paste.’’, vertelt het stel. ‘‘Ons dochtertje haar tweede naam is Seybi, dat betekent zeven in het Surinaams. Ze onze lucky number seven.’’, voegt Ryan eraan toe.

De BabyBytes-redactie wenst ze al het geluk en succes van de wereld toe!

Bron: RTL

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50