Kylie Jenner deelt video van zwangerschap en bevalling

Kylie Jenner deelt video van zwangerschap en bevalling

Was ze nou zwanger of niet? Maandenlang werd er gespeculeerd over de mogelijke zwangerschap van Kylie Jenner. Dit weekend werd bekend dat Kylie wel degelijk zwanger was en dat ze inmiddels bevallen is van een dochter. En hoewel de zwangerschap 9 maanden lang top secret was, is er na de bevalling direct een filmpje gepost door Kylie Jenner over haar zwangerschap en bevalling.

Instagram

Op 1 februari is Kylie bevallen van haar dochter. De naam van het meisje is nog niet bekend gemaakt. De geboorte van haar dochter werd door Kylie middels een post op Instagram bekend gemaakt. Kylie liet weten dat ze zich de afgelopen maanden rustig wilde voorbereiden op haar nieuwe rol als moeder en dat ze daarom de media tijdens haar zwangerschap heeft gemeden.

♥️

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

YouTube

Nu dat het meisje is geboren heeft Kylie wel beelden van haar zwangerschap gedeeld. Op YouTube werd een filmpje gepost met de naam: 'To our Daughter'. In het filmpje zien we beelden van haar zwangerschap, horen we hoe het meisje ter wereld komt en komen Kim en nog een aantal andere Jenners aan het woord met een boodschap voor de jongste Jenner-telg. De video ging na publiceren direct viral en heeft nu al meer dan 21 miljoen views. Je kunt de video hieronder bekijken.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50