Kritiek op Khloe Kardashian die dochter (1) in een Bentley laat rijden

Kritiek op Khloe Kardashian die dochter (1) in een Bentley laat rijden

De veertien maanden oude True komt niks te kort. Daar zorgt haar moeder Khloe Kardashian wel voor. Op een video die de reality ster zelf deelde op Instagram zien we de dreumes in haar eigen roze glitter Bentley zitten. 

Materialisme

De miniatuur Bentley GT cabrio met bluetooth speakers heeft naar verluid zo’n 2000 dollar gekost. Natuurlijk kreeg Kardashian de nodige kritiek op de geplaatste video: “Geweldig, nog een Kardashian in een Bentley”, schreef een iemand in de comments. “Jullie zijn je niet bewust van hoe je buitensporige besteding eruit ziet voor de buitenwereld. Ik hield echt van het verhaal van je familie en kan het nu gewoon niet aanzien dat je al dit geld uitgeven aan waardeloos materialisme. Het is zo verdrietig."

Reactie

Kardashian, die regelmatig reageert op negatieve comments, wees er snel op dat True geen echte Bentley bestuurde. “Het is een speeltje ... geen reden om verdrietig te zijn over een baby in een speelgoedauto,” antwoordde ze. “Hoe dan ook, het spijt me dat je je zo voelt, maar ik hoop dat je een geweldig weekend hebt! Concentreer u op dingen die u gelukkig maken! Glimlach.”

Nog niet klaar

Kardashian was nog niet klaar, later voegt ze eraan toe dat ze zichzelf gewoon in de spiegel aan kan kijken en goed slaapt: “Ik kan dat doen omdat ik weet dat ik een goed persoon ben en het leven draait om balans. Ja, ik kies ervoor om mijn dochter te verwennen. Ik wil haar verwennen met liefde en zowel met materiële items. Ze zal ook worden opgevoed met waarden, verantwoordelijkheden, klusjes, respect, liefde… We werken allemaal hard en we kunnen ons geld uitgeven op de manier die we kiezen. Ik hoop dat dat is wat overkomt op 'de buitenwereld’.”

Overbodige luxe of liever verwend dan verwaarloosd? Wat vind jij?

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50