Kristen Bell liegt tegen haar kinderen over hun verjaardag en dit is waarom...

Kristen Bell liegt tegen haar kinderen over hun verjaardag en dit is waarom...

Voor kinderen zijn verjaardagen altijd erg belangrijk, maar helaas vallen ze wel eens op een gewone dinsdag. Het kan dan nog wel eens voorkomen dat je door je werk eigenlijk helemaal geen tijd hebt om het echt te vieren. Actrice Kristen Bell heeft hier een oplossing voor gevonden.

Verplaatsen

Toen ze van de week in de Amerikaanse talkshow TODAY verscheen, biechtte ze op dat als de verjaardagen van zoon Lincoln (5) en dochter Delta (3) op werkdagen vallen, ze de verjaardag stiekem verplaatst. “Als het op woensdag is en we het niet kunnen vieren omdat we tot laat moeten werken, dan is hun verjaardag gewoon op zaterdag”, vertelt ze.

Win-win-situatie

Kristen Bell zorgt er met deze methode voor dat zij zelf niet geforceerd en uitgeput een verjaardag moet vieren als ze van werk komt en dat de kinderen niet teleurgesteld zijn omdat er weinig tijd is.

Besef van tijd

Natuurlijk werkt deze strategie alleen als ze nog heel jong zijn en geen besef hebben van de echte datum. De actrice geeft ook toe vaak tegen haar kinderen te liegen over de tijd, omdat ze dit zich toch nog niet goed beseffen.

Bekijk hier het fragment:

 

Vertel jij je kinderen wel eens een leugentje om bestwil?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50