Koppel wil vierde kind en krijgt een zesling

Koppel wil vierde kind en krijgt een zesling
  • in Moeder
  • 2
  • 38900
  • 22/09/2018

Na drie kinderen besloten Courtney en Eric Waldrop uit Alabama nog een poging te wagen. Een vierde kindje was meer dan welkom, maar toen het stel in verwachting was kreeg het de schrik van hun leven. Ze kregen niet één kindje, maar een zesling!

Normaal

In een interview met TODAY vertelt vader Eric dat het geweldig gaat met negen kinderen, zelfs wanneer ze af en toe denken dat ze gek worden: “Toen ik erachter kwam dat we zes baby’s kregen, dacht ik dat het een onmogelijke situatie zou worden. Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar je past je aan en zorgt dat alles goed komt. Het is het nieuwe ‘normaal’ voor ons”.

Slapen

Voor moeder Courtney kwam de grootste verrassing na vier maanden: “De baby’s begonnen door te slapen. Dat was echt verrassend en een zegen. Ik had nooit verwacht dat dat zou gebeuren. We krijgen dus grotendeels onze slaap en overleven het daardoor”.

Televisieserie

De nu negen maanden oude zesling en hun familie werd gefilmd door televisiezender TLC in de nieuwe serie Sweet Home Sextuplets, waarin de transformatie van een vijfkoppig gezin naar een gezin van elf te zien is. Het verhaal begint wanneer het koppel erachter komt dat het een zesling krijgt en wordt vervolgd door een gender reveal, de geboorte en de thuiskomst van de zesling.

Hoe zou jij reageren als je in verwachting was van een zesling? Hoeveel kinderen zou je dan hebben?

Foto: Instagram

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50