Kinderwens reden breuk Dakota Johnson en Chris Martin

Kinderwens reden breuk Dakota Johnson en Chris Martin

Na een relatie van twee jaar hebben Dakota Johnson en Chris Martin hun relatie verbroken. Naar verluid zitten de Coldplay-zanger en de Fifty Shades-actrice niet op dezelfde golflengte wat betreft gezinsuitbreiding.

Trouwplannen

De breuk tussen de 42-jarige Chris en de 29-jarige Dakota komt vrij onverwacht, er werd namelijk gefluisterd dat de twee trouwplannen hadden.

Kinderwens

De twee zouden maandenlang discussies hebben gevoerd over het wel of niet stichten van een gezin. Chris, die al twee kinderen heeft met actrice Gwyneth Paltrow, zou opnieuw klaar zijn geweest voor een baby, in tegenstelling tot de 29-jarige Dakota.

Carrière

“Haar acteercarrière is pas net begonnen, dus het laatste waar ze aan denkt is een baby”, zo laat een vriend van het stel weten in de Sunday Express. “Zo jammer dat ze niet meer bij elkaar zijn”, voegt hij eraan toe. “Het was een fantastisch koppel.”

Zou dit voor jouw relatie een deal breaker zijn?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50