Kim (30): “Ik ben nu bonusmama, sterrenmama, maar nog steeds geen gewone mama”

Kim (30): “Ik ben nu bonusmama, sterrenmama, maar nog steeds geen gewone mama”

Al van kleins af aan had Kim een super grote kinderwens. Tot op de dag van vandaag is haar wens nog niet in vervulling gegaan. Toen ze na lang proberen zwanger werd, eindigde het in een nachtmerrie...

PCOS

“In 2015 trouwde ik en konden we eindelijk beginnen. Jammer genoeg werd er al snel PCOS vastgesteld bij ons. Door de vele spanningen scheidde ik in 2016. Dit was natuurlijk voor mij geen reden om terug naar een anticonceptie te gaan”. 

Bonusmama

“In 2018 begon ik een nieuwe goede relatie nog altijd zonder kind in m'n leven. Mijn partner heeft er wel twee, waardoor ik opeens bonusmama werd. Dit was emotioneel zeker niet makkelijk. We bleven proberen om samen nog een kindje te krijgen. En dit liefst voor m'n dertigste want dat was mijn grote droom nadat er PCOS werd vastgesteld”. 

Lees HIER onze vorige real life-verhalen.

Voelde niet goed

“Wegens hormonen en dergelijke, weten we dat ik de week dat ik dertig werd in verwachting ben geraakt. We waren vol vreugde, eindelijk konden we gaan genieten en kwam mijn kinderwens uit. Toch voelde er iets niet goed bij mij. Ik wilde helemaal geen foto's maken van mijn buik of teveel babykleertjes in huis halen”. 

Nachtmerrie

“Uiteindelijk werd onze grootste nachtmerrie realiteit. Op 7 december ik kwam terug van een dagje winkelen met m'n mama om te kunnen stralen met de feestdagen. Toen braken mijn vliezen. Onze knappe dochter was nog te klein om te overleven en op 19 weken moest ik bevallen”. 

Geen baby in mijn armen

“Ik ben nu plusmama, sterrenmama maar nog steeds geen gewone mama met baby in de armen. En zoals het er nu naar uitziet zal dat nog lang niet zijn...”

Tags: Real life

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • superwoman1

    Ik hoop dat jij ook verblijdt zult worden met een klein wondertje

  • superwoman1

    Ik hoop dat jij ook verblijdt zult worden met een klein wondertje

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

6 leden zijn nu online
Aanmelden