Kelly Clarkson eist aangepaste werktijden voor kinderen

Kelly Clarkson eist aangepaste werktijden voor kinderen

Tijdens de opnames van haar talkshow eiste Kelly Clarkson tijd om haar kinderen naar school te brengen. Volgens Clarkson is het haar belangrijkste baan om zelf moeder te zijn van haar vier kinderen. 

Eerste plaats

“Ik wil dat mijn kinderen op de eerste plaats komen. Tijdens het plannen van de opnames van mijn show bedacht ik me dat ik ook de kinderen naar school moest brengen. Ik ben bovendien ook altijd degene die ze 's avonds in bed legt”, vertelt ze in een interview met People. 

Schuldig

“Je moet prioriteiten stellen en aan anderen duidelijk maken wat voor jou belangrijk is. Daar moet je je niet schuldig over voelen”, zegt ze. De opnames van The Kelly Clarkson Show beginnen daarom pas na Clarksons ochtendritueel met haar gezin.

Supermoeder

De zangeres wil niet de illusie geven dat ze supermoeder is: “Sommige dagen verberg ik me op het toilet om te huilen als het me te veel wordt”. Kelly is sinds 2013 getrouwd met Brandon Blackstock. Ze kregen samen dochter River en zoon Remy. Clarkson is ook stiefmoeder van Blackstocks dochter Savannah en zoon Seth uit een eerdere relatie.

Hoe combineer jij werk met een gezinsleven? Breng jij de kinderen 's ochtends altijd weg?

Laura Saija is online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby en hun baby Rosie (december 2017) in Amsterdam. In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Soccer-Mom

    De kop van het artikel betekent dat feitelijk dat er sprake zou zijn van kinderarbeid.

  • Mama-van-meisje

    Vind het echt mooi dat ze dat doet. Gezin eerst!

Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50