Kaj Gorgels wil voor zijn dertigste vader worden

Kaj Gorgels wil voor zijn dertigste vader worden

De 28-jarige Kaj Gorgels zou graag snel kinderen willen. De Expeditie Robinson-presentator wil graag voor zijn dertigste vader worden. Gorgels zou het met open armen ontvangen als zijn vriendin nu zwanger zou zijn.

Relatie

Sinds 2018 heeft hij een relatie met model Jessie Jazz Vuijk. Toch wil hij de kinderwens niet bij haar aanwakkeren: “Jess is jonger dan ik”, zegt hij in een interview met Geraldine Kemper voor het tijdschrift &C.

Vader zijn

Vader zijn lijkt Kaj geweldig: “Je houdt onvoorwaardelijk veel van je kind. Ik zie het nu bij m'n broer: je gaat bijna leven voor iemand anders. Dat lijkt mij de puurste vorm van liefde die je kunt voelen.”

Tags: Vader

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Laura Saija is online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby, hun peuter Rosie (december 2017) en baby Norah (oktober 2019). In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

9 leden zijn nu online
Aanmelden