Je webshop in goede handen

Je webshop in goede handen

Stel je bent als mama/papa regisseur van een film en jouw film, waar je jaren aan hebt gewerkt, gaat in première. Dan is het eindelijk tijd om lekker met je gezin te genieten en de film zijn werk laten doen. 

Wat dan heel belangrijk is, is de kwaliteit van de bioscoop waar jouw film gedraaid wordt. Deze moet het mooiste beeld, prachtig geluid en de heerlijkste stoelen hebben. Je geeft werkelijk alles uit handen om er een verder succes van te maken, want je kiest zelf de bioscoop niet. Alle eer aan bijvoorbeeld Scarlett Johansson, maar je gaat niet gauw in een stinkende bioscoop zitten, hoe mooi de actrice of film ook is! 

En zo werkt het voor jou in feite ook. Je hebt je webshop staan en je hebt daar al je passie en tijd ingestoken. Daardoor ben je helemaal klaar voor de orderstroom, terwijl jij lekker je baby-middagdutje kunt houden. Je wilt dus verzekerd zijn van de beste “bioscoop”. En gelukkig kun jij daar weldegelijk een keuze in maken. Want wist je het bestaan van webshop fulfilment? Let op, dit is echt wat voor jou!

Webshop fulfilment is platgezegd een inpakbedrijf die jouw voorraad bijhoudt, de leveringen in ontvangst neemt, uitpakt & opruimt en jouw bestellingen inpakt. En laat de leukste partner in Nederland, Sipack, daar nu nog eens een schepje bovenop doen met een extra dosis persoonlijke aandacht. Onze klanten hebben vaste medewerkers en een dedicated inpaktafel voorzien van hun eigen materialen. Bijvoorbeeld: flyers, tape, kaartjes, strikjes, parfum, retourformulieren, etc. Met een team van (mega!) betrokken medewerkers, die allemaal begrijpen hoe belangrijk het is om een pakket netjes te verzenden, maken wij met veel liefde de pakketten verzendklaar.

Alles zodat jij achterover kunt gaan zitten! Oké niet helemaal want je mag nog lekker gaan knallen met je marketing en sales, maar je kunt ook je middagdutje met babylief (of man ;-)), gaan houden.
 

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • wish2bmom88

    Dit soort artikelen laten mij dus nadenken om hier weg te gaan. Verschrikkelijk

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50