Je baby zal maar op Boris Johnson lijken... 

Je baby zal maar op Boris Johnson lijken... 
  • in Baby
  • 0
  • 1202
  • 12/01/2023

Boris Johnson, voormalig minister-president van Groot-Brittannië, kreeg er een dubbelganger bij toen in maart 2021 David Barabash werd geboren. Met zijn blonde wilde coupe en zijn stevige lichaampje leek hij sprekend op de oud-politicus. 

De moeder van David, Tetiana Doronina, kan het zich nog goed herinneren hoe de verpleegkundigen reageerden toen David werd geboren: “O mijn God, het is Boris Johnson!”.

Naam Boris

Volgens Tetiana leek haar baby al op en kleine volwassene met zijn gelaatstrekken en zijn lange blonde haren. Haar man wilde het jongetje dan ook Boris noemen, maar daar heeft ze een stokje voor gestoken. “Dat konden we hem niet aandoen.”

Beroemdheid

Een foto van de baby ging viraal en de kleine werd als het ware een kleine beroemdheid in het ziekenhuis. Maar eenmaal op straat maakt ze zich wel zorgen om de veiligheid van haar zoontje. “Elke keer als ik naar buiten ging, verzamelden zich mensen om zijn kinderwagen heen om hem te bekijken. Eerst was dat leuk, maar later maakte ik me zorgen om zijn veiligheid en bedekte ik zijn gezichtje.”

Voor het eerst haren geknipt

Inmiddels is David 22 maanden en is zijn haar afgelopen augustus, vlak na het aftreden van Johnson, voor het eerst geknipt. Puur toeval volgens zijn moeder. "Het werd te lang en hij leek wel een meisje.” Op Today.com is te zien hoe hij er nu uit ziet.

Had jouw baby ook zo'n grote bos haar?

Lees ook:

Kinderen die bizar veel op hun ouders lijken
Wow! Wat een bos haar heeft dit 16-weken oude jongetje!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50