Ja mannen: zo voelt het nu om weeën te hebben

Ja mannen: zo voelt het nu om weeën te hebben

Ooit wilden presentatoren Valerio Zeno en Dennis Storm voor het programma 'Proefkonijnen' weten hoe het voelt om weeën te hebben. Het video-item ging viraal, want hun reacties waren hilarisch. Nu is er een echo-centrum in Groot-Brittannië, Ultrasound Babyface, dat mannen en toekomstige vaders een ware beleving aanbiedt van een zwangere vrouw.

Zo kunnen ze met behulp van een nepbuik voelen hoe zwaar het is om als zwangere bepaalde activiteiten in het huishouden te doen én kunnen ze voelen hoe het is om weeën te hebben...

Help! Weeën!

Vooral de beleving van de weeën heeft heel wat voeten in aarde. Je ziet de mannen allemaal lachend aan de beleving van ‘slechts’ 30 minuten beginnen, maar weten soms niet waar ze het zoeken moeten als het ‘wat’ zwaarder wordt.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50