Hoe kun je thuis vrijen zonder dat de kids jullie storen? Nou zo!

Hoe kun je thuis vrijen zonder dat de kids jullie storen? Nou zo!

Wil je even wat aandacht aan elkaar besteden, is er altijd wel een kleine stoorzender die roet in het eten kan gooien. Hoe kun je thuis vrijen zonder dat de kids jullie storen? Dat moet toch kunnen?

Er is een aantal simpele oplossingen waardoor je samen met je partner een momentje voor jullie zelf te hebben, want ook seks is belangrijk om jullie relatie goed te houden.

Lees ook:
Zo houd je het samen leuk: 15 opkikkers voor je relatie

1. Op slot!

Je moet er niet aan denken dat je in een bepaalde houding ligt/zit/staat en er staat ineens een kleine naast je zonder dat je het doorhebt… Een simpele oplossing is een slot op je slaapkamerdeur. Heb je toch nog even de tijd om iets aan te trekken als er iemand voor de deur staat en vraagt wat jullie aan het doen zijn…

2. Beetje zachtjes

Sommigen vinden het heerlijk om zich compleet te laten gaan en het van de daken te schreeuwen als het hoogtepunt nadert. Maar met kinderen in huis is dat vragen om problemen. Zet die volumeknop dus iets zachter.

3. Samen douchen

Samen een douche nemen is ook leuk voor de afwisseling! Grote kans dat er nog een slot op de badkamerdeur zit dus de ideale plek voor wat actie;-)

4. Voor de ochtendmens

Slapen je kinderen al wat beter uit? Zet jullie wekker dan even een uurtje vroeger. Dat is nog eens even lekker wakker worden!

5. Filmpje opzetten

Nou, dat is leuk: jullie mogen een filmpje kijken, kids! Heb je toch al snel zo’n anderhalf uur om wat tijd aan elkaar te besteden tussen de lakens.

6. Lang leve de oppas

Of het nu jouw ouders, zijn ouders, je broer, je zus, of een andere oppas is: regel regelmatig een oppas die je kinderen even meeneemt. In plaats van dat jullie de deur uit gaan, kun je ook een paar uurtjes ongestoord in bed doorbrengen...

Hebben jullie nog tips om ongestoord in eigen huis te kunnen vrijen?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

6 leden zijn nu online
Aanmelden