Hilary Duff was blij dat haar 9-jarige zoon haar bevalling zag

Hilary Duff was blij dat haar 9-jarige zoon haar bevalling zag

Actrice Hilary Duff beviel afgelopen 24 maart van haar dochter Mae en was dolblij dat haar 9-jarige zoon Matthew bij de bevalling aanwezig was.

Hillary had een waterbevalling thuis en vond het fijn dat haar oudste zoon daarbij aanwezig was. “Het was voor mij belangrijk dat hij erbij was, omdat ik graag open en eerlijk tegen hem wil zijn over hoe sterk vrouwen eigenlijk zijn, maar ook zodat hij weet hoe een bevalling eruitziet.”

Volgens Hillary had hij het hoogtepunt bijna gemist, want hij kwam net binnen toen ik de baby eruit trok. Haar tweejarige dochter Banks kwam net na de bevalling binnen.

Oproep

Afgelopen week deden we al de oproep ‘Mag een broertje/zusje aanwezig zijn bij de bevalling’ Op Facebook kwamen er al heel wat reacties binnen. Zo zegt Wendy: “Als er een kind, zelf een grote puber bij mijn eerste bevalling was dan was dat een anticonceptie campagne geweest voor het leven. Alles wat fout kon gaan, ging fout. De hoeveelheid bloed en paniek was traumatisch geweest voor een kind van elke leeftijd.”

We zijn vooral nog op zoek naar verhalen van moeders die het net als Hillary fijn vonden dat er broertjes of zusjes aanwezig waren bij de bevalling. Dus vul dit formulier in om je verhaal in max 400 woorden te doen. Het mag ook anoniem!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Minion1

    Zoon heet Luca馃槈

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50