Hilarisch: zo heb je even je handen vrij!

Hilarisch: zo heb je even je handen vrij!

Een 15-jarige oppas had wel een zeer originele manier om haar handen even vrij te hebben. Bij de moeder werkte het in ieder geval behoorlijk op haar lachspieren.

Mama Claudia Sorhaindo deelde de foto’s op Facebook en tot haar grote verrassing gingen de foto’s viraal. Op de foto is haar 15-jarige nicht J’Ann te zien die op Claudia’s 2-maanden oude dochtertje Ava past. wat de foto zo bijzonder maakt is dat J’Ann Ava in haar broek heeft gedaan, zodat ze even haar handen vrij heeft om een boterham te smeren. Het jongere zusje van J’Ann maakt er foto’s van.

Lees ook:
Hoe ouderschap er écht uitziet: hilarische foto's!

De oplossing

Claudia: “Ik moest heel even weg en vroeg mijn nichtje om op Ava te passen. een paar minuten later kreeg ik een berichtje dat J’Ann een boterham wilde smeren, maar Ava niet uit het oog wilde verliezen. De Heer heeft haar hulp geboden voor het vinden van deze oplossing...op en top creatief.”

Diepere betekenis

Voor Claudia hebben de foto’s een diepere betekenis. In 2011 overleed de drie maanden oude dochter van Claudia door een medische fout in het ziekenhuis. “J’Ann weet hoe beschermend ik ben met Ava. Sommigen zullen waarschijnlijk zeggen dat ik misschien een beetje paranoïde ben. Ik controleer altijd of ik Ava nog zie ademen, dus J’Ann heeft me laten zien dat ze heel goed op Ava let.

Weet jij nog originele manieren om je handen vrij te hebben?

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50