Het perfecte kraamcadeau, wij hebben hem gevonden!

Het perfecte kraamcadeau, wij hebben hem gevonden!

Je herkent het vast wel. Vanaf het moment dat je zwangerschap bijna op z’n einde loopt, krijg je vanuit alle hoeken de vraag wat je graag als kraamcadeau wil krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je het echt niet weet, dan is een cadeaubon natuurlijk altijd een goede optie. Maar wij zijn op dit moment helemaal fan van de cadeauboxen van Hip&Mama Box.

Unieke box

Deze cadeauboxen worden met grote zorg en liefde door eigenaresse Carola en haar team samengesteld. Iedere box is uniek en heeft een eigen thema. Voor meisjes zijn er bijvoorbeeld cadeauboxen met het thema blush (in een schattige oudroze kleur), pinky pink en leopard. Voor jongens variëren de kleurenthema’s van dusty blue tot stone green en grey. Voor ieder wat wils dus. Natuurlijk zijn er ook unisex cadeauboxen beschikbaar. Met thema’s als leopard, roest, off-white, okergeel en grijs is het tijdperk van saaie unisex producten nu voorgoed voorbij.

Cadeauboxen

Wil je liever zelf iemand verrassen met een cadeaubox? Ook dat is mogelijk! Naast de cadeauboxen voor baby's zijn er ook speciale cadeauboxen beschikbaar voor (aanstaande) mama's, papa's, opa's en oma's. Iedere cadeaubox wordt gevuld met diverse producten van de leukste merken. Wat dacht je van het stoere Chewies&More, het speelse Done by Deer of het prachtige Les Rêves d’Anaïs? Maar ook van het eigen merk zijn er bijzonder veel leuke producten beschikbaar.

Kraamvisite

Vaak krijg je tijdens je kraamvisites veel van dezelfde producten cadeau. In deze cadeauboxen variëren de producten echter van hydrofiele doek tot rompertje en van siliconen slab tot kommetje met bijpassende lepels. Wil je door de huidige situatie rondom COVID-19 liever geen kraamvisite ontvangen? Dat is geen probleem! De kraamcadeauboxen worden namelijk ook direct naar de gelukkige ontvanger verstuurt, inclusief een kaartje met persoonlijke tekst.

Door de feestelijke verpakking en de unieke producten is een cadeaubox van Hip&Mama Box een feestje om te geven en om te krijgen! Ben je ook nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het complete assortiment op hipenmamabox.nl.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50