Het is bijna zover: de BabyBytes podcast The Real Deal

Hoe gaat het met je relatie als je eenmaal bent bevallen? Tegen welke dingen lopen moeders aan als het even niet gaat zoals verwacht? Wat als je na de geboorte van je kleine niet op een roze wolk zit? En waarom past de ene moeder binnen een paar weken weer in haar skinny en de andere niet? Deze onderwerpen en veel meer worden vanaf 4 maart in de BabyBytes podcast The Real Deal behandeld. Hierin interviewt BabyBytes-blogger en therapeute Tilda Timmers deskundigen op verschillende gebieden en krijgen kersverse moeders handvatten om hun leven weer op de rails te krijgen waardoor ze weer met volle teugen van het moederschap kunnen genieten.

Ontstaan podcast The Real Deal

BabyBytes-blogger en therapeute Tilda raakte in een postnatale depressie na de geboorte van haar eerste kind en blogt daarover op Babybytes.nl. Door de vele positieve reacties op haar goed gelezen artikelen op Babybytes.nl en het succes van haar boek Toen kreeg ik weer lucht kwam ze op het idee om in samenwerking met BabyBytes een podcast op te zetten. Hierin wil ze onder andere het taboe van een postnatale depressie doorbreken en jonge moeders advies geven over hoe je je leven weer terug kunt krijgen. Maar ook andere veelvoorkomende twijfels op het gebied van moederschap, relatie en gezondheid komen in The Real Deal aan bod.

Tilda: “Ik denk dat een podcast in een druk leven een makkelijke manier is om informatie tot je te nemen. Zeker voor de drukbezette moeder die alle ballen hoog moet houden, is deze podcast een fijne manier om dingen omtrent het moederschap tot je te nemen.”

=> Dus luisteren vanaf maandag 4 maart naar The Real Deal!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Tilda (35) is getrouwd met chirurg Tim en moeder van Livia (3 jaar) en Emmi (0). Ze maakte na de geboorte van haar dochtertje een postnatale depressie door.

Nadat deze was opgeklaard, wilde ze graag moeders helpen, zoals ze zelf ook geholpen is tijdens haar postpartum depressie. Daarom besloot ze haar eigen begeleidingspraktijk voor mama's zonder roze wolk op te richten. Vanuit haar expertise als therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van postnatale depressies, begeleidt ze moeders weer het positieve pad op. 

Ook heeft ze de podcast The Real Deal bedacht en interviewt ze in de BabyBytes-podcaststudio deskundigen die advies geven aan kersverse ouders.

Voor meer informatie, kijk op froufroubegeleiding.nl. De begeleiding wordt vergoed door de zorgverzekering.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

1 leden zijn nu online
Aanmelden