Het Beste Voor Je Kind blijft spraakmakend op Twitter

Het Beste Voor Je Kind blijft spraakmakend op Twitter

Het Beste Voor Je Kind van RTL4 blijft spraakmakend. Iedere week worden drie gezinnen die er een bijzondere opvoedingsstijl op nahouden gevolgd in de keuzes die ze maken. Allemaal heel anders, maar allemaal wel met hetzelfde uitgangspunt: ze willen absoluut het beste voor hun kind.

Danseres

Gisteravond konden we het verhaal van de Amsterdamse vader Eddy en zijn dochter Medy volgen. Hij is jarenlang succesvol danser en dansleraar. Zijn grootste ‘project’ is zijn dochter Medy van 13. Iedere dag dansen vader en dochter met één doel: dat zij naar de top gaat.

Schieten

Almelose ouders Mirjam en Paul hebben een ander belangrijk speerpunt in hun opvoeding: zij eten uitsluitend dieren die ze zelf hebben geschoten. De jacht is erg belangrijk in dit gezin. Mirjam en Paul leren hun kinderen op vroege leeftijd al omgaan met geweren en messen.

Spritualiteit

Ook konden we kennismaken met de bijzondere opvoeding van moeder Lucy. Zij voedt haar tieners op volgens de visie van een spirituele, ecologische leefgemeenschap in Noord-Italië: Damanhur. Deze visie gaat er vanuit dat je met positieve energie veel meer kunt bereiken dan je ooit had verwacht.

Hebben jullie gisteravond ook gekeken?

De aflevering is hier terug te kijken.
Hier bekijk je de hilarische reacties van twitteraars. 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50