Dít zijn herkenbare ouderschap issues

Dít zijn herkenbare ouderschap issues

Toen Michelle Lin moeder werd, was ze enorm verbaast dat haar verwachtingen van het ouderschap zo enorm afweken van de realiteit. “Niemand had me gewaarschuwd hoe moeilijk borstvoeding zou zijn.”

“Ook had ik niet verwacht dat baby’s - althans die van mij – zo bewegelijk zouden zijn als je een luier verschoont! We hadden geoefend op poppen, en waren zeker niet voorbereid op bewegelijke pasgeborenen, of later, op baby’s die gingen staan terwijl je net bezig was met verschonen!”

Lees ook:
Dit herkennen alle ouders

Striptekeningen

Onder andere deze ervaringen inspireerden haar om een serie striptekeningen te maken over de ups en downs van het ouderschap. Ze plaatste haar illustraties op haar Instagram-pagina en haar website.

“Ik had het idee dat we niet de enige ouders zijn die met deze issues te maken hebben en ik wilde ze graag delen zodat andere ouders het herkennen en erom kunnen lachen.”

Bijten in plaats van kussen

ouderschap

Als ze niet willen staan

ouderschap

Helpen bij het 'opruimen' deel 1

ouderschap

Helpen bij het opruimen deel 2

ouderschap

Zo duur is borstvoeding

ouderschap

Tandenpoetsen... altijd leuk

ouderschap

In plaats van een bijtring

ouderschap

 

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50