Hartverwarmende zwangerschapsshoot met papa in leger

Hartverwarmende zwangerschapsshoot met papa in leger

Je bent maximaal maar een paar keer in je leven zwanger en zodra de baby eruit is, ben je alweer bijna vergeten hoe het écht was om met zo'n skippybal aan je romp rond te lopen. Veel vrouwen kiezen er dan ook voor om deze bijzondere tijd vast te laten leggen. 

Dat kan het allermooist met behulp van een professionele fotograaf. Hij of zij weet als geen ander hoe 'ie jou, je partner en je buikje op z'n mooist vast kan leggen. Maar wat nu als je partner er niet bij kan zijn omdat hij is uitgezonden op een missie in het buitenland? Het overkomt veel moeders helaas, maar aanstaande mama Veronica Philips uit Florida had daar een leuk idee voor. 

Photoshop

Ze liet zichzelf op haar mooist vastleggen door de fotograaf en vroeg haar man Brandon of hij ook een foto van zichzelf met uitgestoken arm kon opsturen. Fotograaf Jennifer McMahon ging er vervolgens photoshoppend mee aan de slag. Het resultaat is werkelijk adembenemend. Zo is hij er - in ieder geval symbolisch - toch nog bij. 

Helaas zal Brandon niet op tijd terug zijn van zijn uitzending om de geboorte van zijn kindje mee te kunnen maken. Wij hopen maar dat er iemand is die alles zo goed mogelijk vast kan leggen en dat papa heel snel daarna alsnog zijn pasgeboren kindje in de armen kan sluiten. 


Bron: Jennifer Ariel Photography


Bron: Jennifer Ariel Photography

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50