Hartverwarmend: vechten voor je leven om je achter, achterkleindochter te kunnen zien

Hartverwarmend: vechten voor je leven om je achter, achterkleindochter te kunnen zien

De 92-jarige Jean Roper was vastbesloten om haar eerste achter, achterkleindochter in haar armen te houden, ook al had ze te horen gekregen dat ze niet lang meer te leven heeft.

Het moment dat ze haar eerste achter, achterkleindochter in haar armen sloot, werd vastgelegd door haar 24-jarige achter kleindochter Kayla Tracy.

Kayla vertelt dat Jean lijdt aan nierfalen en te horen heeft gekregen dat ze nog slechts enkele weken te leven heeft.

Lees ook:
Hartverwarmend: de eerste keer dat je (over)grootouders jouw kind vasthouden

Allemaal jongens

Jean is al 75 jaar getrouwd met Edward en samen hebben ze drie kinderen, zeven kleinkinderen, 11 achterkleinkinderen en 11 achter, achterkleinzonen. Omdat haar achter, achterkleinkinderen allemaal jongens zijn, was Jean vastbesloten om te vechten tegen haar ziekte om haar allereerste achter, achterkleindochter in haar armen te kunnen nemen. En dat is haar gelukt!

Het meisje is naar haar vernoemd en heeft de naam Magnolia Jean gekregen.

Wonder

Kayla: “Het vooruitzicht op een achter, achterkleindochter leek bij haar als een medicijn te werken. Ik wist dat ik dit moest vastleggen. Het was voor iedereen een emotioneel moment om te zien dat ze het babymeisje in haar armen kon vasthouden.”

Er lijkt ook een wonder te zijn gebeurd. Jean wachtte het moment af dat haar eerste achter, achterkleindochter zou worden geboren, maar sinds de geboorte van het meisje, is de gezondheid van Jean vooruitgegaan en lijkt het alsof er geen sprake meer is van nierfalen...

Bron: Popsugar.com
Foto: Kayla Tracy

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50