Hartverwarmend: marathonloper finisht met zoon in zijn armen

Hartverwarmend: marathonloper finisht met zoon in zijn armen

Hoe mooi is dat: je rent de marathon van New York, je wilt dolgraag je persoonlijk record breken, maar als dat niet lukt dan maak je er maar een mooi moment van door met je babyzoon over de finish te gaan. En dat deed papa Robby dan ook…

Robby Ketchell wilde graag een persoonlijke record lopen tijdens de marathon van New York lopen. Helaas lukte dat niet. Hij stortte in en bedacht dat hij er toch op een andere manier een speciaal moment van kon maken. Hij liep naar zijn vrouw die vlag voor de finish stond om hem aan te moedigen en besloot de finish te halen met zijn babyzoon in zijn armen.

Downsyndroom

In een post van Runnerworld vertelt hij dat hij wist dat het moeilijk zou worden om zijn persoonlijk record te breken. Omdat hij vaak met zijn zoontje naar het ziekenhuis moet, kan hij niet zoveel tijd besteden aan trainen als hij zou willen. Zijn zoontje heeft namelijk het Downsyndroom.

Inzamelactie

Om zijn zoon en iedereen die te maken heeft met Down te eren, liep hij de marathon van New York. Ook wilde hij geld inzamelen voor iedereen die in dezelfde omstandigheden verkeert en om aandacht te vestigen op het Downsyndroom. Inmiddels heeft hij bijna 12.000 dollar ingezameld.

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50