Hartverwarmend: kleuter basketballers geven elkaar knuffel

Hartverwarmend: kleuter basketballers geven elkaar knuffel

Toen de vijfjarige Shabaiq Singh Dhillon en zijn teamgenoten van hun basketbalcoach te horen kregen dat ze nog even bij elkaar moesten komen om hun spel te bespreken, gebeurde er iets heel schattigs…

Je kent dat wel tijdens een wedstrijd: zo’n huddle dat je even de armen om elkaar heen slaat en de hoofden naar elkaar toebuigt om zonder dat de tegenstander het hoort, jullie spel nog even gaat bespreken. Dat moesten deze kleine basketbalspelers ook van hun coach doen. Maar de huddle, veranderde in een dikke knuffel! De coach kon er zelf om lachen en gelukkig was de vader van Shabaiq er snel bij om het schattige tafereel te filmen:

Viraal

De video kwam onder de aandacht van televisiezender ESPN en vervolgens ging de video compleet viraal.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

1 leden zijn nu online
Aanmelden