Hartverwarmend: de eerste keer dat je (over)grootouders jouw kind vasthouden

Hartverwarmend: de eerste keer dat je (over)grootouders jouw kind vasthouden

Hoe speciaal is het als je grootouders of overgrootouders nog kunnen meemaken dat je een kind hebt gekregen. Dat er soms wel meer dan 90 jaar verschil tussen kan zitten. Wat een wonder. En als je dat op beeld kunt vastleggen dan is dat toch wel heel bijzonder!

Wat ben ik blij dat mijn opa en oma nog hebben kunnen meemaken dat ik kinderen kreeg en dat ze er nog een paar jaar van hebben kunnen genieten. Elke keer als we op bezoek waren, maakte ik foto’s, want deze bijzondere momenten wilde ik dolgraag vastleggen. Ook deze vader en moeders maakten foto’s van het moment dat hun grootouders of zelfs overgrootouders voor het eerst de nieuwste telg van de familie mochten vasthouden.

Foto: Fishtails

Foto: LectaAus

Foto: CanadiangirlEH

Foto: Mahdimuh

Foto: LHeezy

Foto: mont_man88

Foto: thoucrustybatchofnature

Hebben jouw (over)grootouders jouw kinderen nog meegemaakt?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50