Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe en vriendin Erin worden ouders

Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe en vriendin Erin worden ouders

Blij babynieuws voor Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe en zijn vriendin Erin, want ze zijn in verwachting van hun eerste kindje! Dit meldt de Britse krant The Sun. 

 

Woordvoerder

"Daniel is zo blij dat hij vader wordt", laat de woordvoerder van het koppel aan de tabloidkrant weten. "Zijn relatie met Erin is heel bijzonder en iedereen denkt dat ze geweldige ouders zullen worden." 

Ontmoeting 

Daniel en Erin ontmoetten elkaar tijdens de opnames voor Kill Your Darlings in 2013. Ze speelden beiden een rol in deze film en zijn in 2023 dus tien jaar samen! Ze zijn nog steeds ontzettend gelukkig. De Harry Potter-ster vertelde onlangs aan de Amerikaanse krant People: ''Ik heb een heel fijn leven. Ik ben al 10 jaar samen met mijn vriendin en we zijn heel erg gelukkig.'' 

Zo zie je maar, alle kindersterren worden groot en krijgen zelf ook kinderen! 

Hoelang waren jullie samen voor jullie je eerste kindje kregen? 

Lees ook

Floor Jansen in verwachting van haar tweede kind
Ginny & Georgia-actrice zwanger van eerste kind

Bron: Elle

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Shrimp

    Leerde hem kennen toen ik 17 was, toen waren we elkaars “vijand” .. Darcy and Elizabeth soort vijand. Net voor m’n 19e waren we samen, trouwde toen ik 21 was, zwanger vd eerste met 22, bevallen met 23. En nu 10 jaar later 6 kindjes ☺️ en nog altijd happily married en tegenpolen tot en met ! 😂

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50